Τρόφιμα από Ρύζι

00:00
 
Κατάλληλο για όλους
Δευ, 02/04/2018 - 13:[email protected]

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων που υπάγεται στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, μέσω της στοχευμένης έρευνας που διεξάγει, παράγει και μεταφέρει γνώση για την ανάπτυξη της φυτικής παραγωγής και την επίλυση επίκαιρων αγροτικών προβλημάτων. Tην ίδια ώρα, οι ερευνητές του, έχουν να παρουσιάσουν σημαντικά επιτεύγματα που σχετίζονται με τη δημιουργία νέων τροφίμων, τα οποία σχεδιάστηκαν με πρώτη ύλη τα υποπροϊόντα ρυζιού. Ρεπορτάζ: Βιβή Ανδρίτσου Κάμερα: Νίκος Μεκερίδης Μοντάζ: Αλεξάνδρα Νικολούδη Μιλά: Αγγελική Μυγδαλιά(Γεωπόνος ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ)