Ο οινοποιός Βαγγέλης Χατζηβαρύτης στα "Πέριξ"
"Τα κρασιά της Γουμένισσας ξεχωρίζουν χάρη στο μικροκλίμα της περιοχής" επισήμανε στα "Πέριξ" της TV100, ο μηχανικός που έκανε το χόμπι του επάγγελμα, δημιουργώντας το κτήμα Χατζηβαρύτη. Ο οινοποιός Βαγγέλης Χατζηβαρύτης σημείωσε ότι το 50% των κρασιών της περιοχής εξάγεται, ωστόσο, υπάρχει μεγάλο περιθώριο αύξησης των εξαγωγών. Πρότεινε δε το ξινόμαυρο Γουμένισσας ως το απόλυτο συνοδευτικό του οβελία.
