Ο FM100 ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ

Παλμύρα Αρσλάνογλου
Δέσποινα Αυγερίδου
Κατάλληλο για όλους
Κυρ 18:00@FM100

Ο FM100 εκπέμπει στον ρυθμό της  83ης ΔΕΘ.

Κάθε απόγευμα, 6 με 7,  ζωντανά μέσα από το Εκθεσιακό  Κέντρο, τα μικρόφωνα του FM100 ανοίγουν στους χιλιάδες επισκέπτες του!

Η Παλμύρα Αρσλάνογλου και η Δέσποινα Αυγερίδου υποδέχονται αγαπημένα πρόσωπα της πόλης.

Σας περιμένουμε κάθε απόγευμα από την Κυριακή 09 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με πολλές εκπλήξεις!

Όπως κάθε χρόνο, ό,τι συμβαίνει στο κορυφαίο γεγονός της Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Έκθεση, μπαίνει καθημερινά στο στούντιο της TV100 μέσα στη HELEXPO ΔΕΘ, σ΄ ένα ζωντανό δίωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.  Κάθε βράδυ αμέσως μετά το Δελτίο Ειδήσεων, από τις 20:00 έως τις 22:00, η Πόπη Αστεριάδου και η Βίκυ Δήμου επιμελούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή «Η TV100 στην 83η ΔΕΘ», με πολλούς καλεσμένους στο στούντιο, ρεπορτάζ για τον παλμό της ΔΕΘ, μοναδικά θέματα, διαγωνισμούς και δωρεάν προσκλήσεις.

Αλλά και εκτός εκπομπής, έξω από το περίπτερο – στούντιο της TV100 και του FM100 (απέναντι από τον Πύργο του ΟΤΕ) θα φιλοξενούνται καθημερινά μουσικά δρώμενα που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Η εκπομπή θα φτάνει σε κάθε σπίτι στην Κεντρική Μακεδονία μέσω της digea, πανελλαδικά μέσω της πλατφόρμας ΟΤΕTV και σε όλο τον κόσμο μέσω του live streaming της TV100 (www.fm100.gr).

Επιμέλεια - παρουσίαση
Παλμύρα Αρσλάνογλου
Δέσποινα Αυγερίδου