#Επικοινωνία_Αγάπης

Κατάλληλο για όλους
Έρχεται@TV100

Στέλνουμε βίντεο – μήνυμα αγάπης στον παππού και τη γιαγιά, μέσα από την TV100!

Η TV 100 μεταφέρει τα δικά σας μηνύματα αγάπης στους παππούδες και τις γιαγιάδες. Σε μία περίοδο που η επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους είναι περιορισμένη και η συλλογική απόφασή μας είναι να προστατεύσουμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, ο δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός TV100 ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας.

Προσεχώς, συντονιστείτε στην TV100 ή μέσω διαδικτύου στο https://www.fm100.gr/live/tv100 και δείτε όλοι μαζί το βιντεάκι αγάπης που ετοιμάσατε μαζί με τα παιδιά για τον παππού και τη γιαγιά!

Κάθε οικογένεια μπορεί να στείλει το βίντεό της στο [email protected] με τους χαιρετισμούς και τις ευχές στους παππούδες και τις γιαγιάδες, σε συγγενείς και ηλικιωμένους.

Η TV100, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και μέσα από το διαδίκτυο (https://www.fm100.gr/live/tv100) θα προβάλει όλα τα βίντεο στο πλαίσιο εκπομπής στo ημερήσιο πρόγραμμά της και με τον τρόπο αυτό, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ αλλά δεν χάνουμε την επικοινωνία.

Για να προβληθεί το βίντεο στην TV100 που θα μας στείλετε στο [email protected] πρέπει να συμπληρώσετε και την παρακάτω φόρμα συναίνεσης.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdw7tNzPpk2Gf8Z7DqoS9G5EWEx8svxpLyaaTndB2WoFG1fXg/viewform?fbclid=IwAR1G7QOyoO8rdqDtZAWmyHYHo2b_Qu-2jD_29zf5VJbOcYxyaCp58KvV95E