Τουρισμός και Γαστρονομία στο L' Abbatoir
Τη σημασία του να αναδειχτεί η Θεσσαλονίκη ως γαστρονομικός προορισμός, με απώτερο στόχο να προσελκύσει και ποιοτικότερο τουρισμό, επισήμαναν οι συμμετέχοντες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Gourmet Olive Exhibition. Η έκθεση ποιοτικών προϊόντων πραγματοποιείται το τριήμερο αυτό στο L’ abattoir.
Ρεπορτάζ: Βάσω Λυκουρίνου.
Κάμερα: Γιώργος Σαράντος.
Μοντάζ: Φρόσω Αστραντίνη.
Μιλούν: Χάρης Τζαννής (συντάκτης γαστρονομίας), Γιάννης Τσάκαλος (Marketing director Electra Hotels & Resorts), Θεοφάνης Πάπας (Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας), Αλέξης Στεφανίδης (Συνδιοργανωτής 2ου Gourmet Olive Exhibition)
