Έξι συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Έξι συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, στις 9.30 οι οδηγοί ταξί θα συγκεντρωθούν στην οδό Μιχαήλ Ψελλού και θα ακολουθήσει πορεία με τα ταξί στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα κοινό και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Στις 10.00 το πρωί ο Σύλλογος Φοιτητών Γεωλογίας καλεί σε διαμαρτυρία μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, ενάντια στην πατριαρχία ενόψει πορείας που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου.
Στις 12.00, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση έξω από το ΥΜΑΘ ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Στις 13.30, στη λέσχη του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία ενάντια στους ελέγχους στη λέσχη σίτισης του Πανεπιστημίου.
Στις 14.00, έξω από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δυτικής Θεσσαλονίκης, η ΕΛΜΕ θα διαμαρτυρηθεί ενάντια στην πειθαρχική δίωξη του εκπαιδευτικού Ηλία Σμήλιου.
Τέλος, στις 18.00 στο άγαλμα Βενιζέλου, ο Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία με αίτημα την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στην απεξάρτηση.

