Ο Ηρακλής νίκησε 2-1 την Αλεξανδρούπολη

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού κερδίζοντας την  μαχητική Αλεξανδρούπολη στο γήπεδο των Αμπελοκήπων με 2-1
 
Παρά τις απουσίες των Φυτανίδη , Κοντέωνα, Κοβάτση  και Μάρτινς  που δεν εκδόθηκε  το δελτίο του οι «κυανόλευκοι»  έστω και δύσκολα δάμασαν τους αντιπάλους τους.
 
Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου παρά το τρίποντο παραμένει στο -4 από την κορυφή, καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Αετός Ορφανού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου (1-0)
Ο ΗρακλήςΑμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, καθώς ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πουρτουλίδη στο 12΄. Το πέναλτι κέρδισε ο Μεληκιώτης.
 
 
Η Αλεξανδρούπολη παρά το γρήγορο γκολ των «κυανολεύκων» δεν πτοήθηκε, πίεσε και είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Αρχικά, απείλησε με τον Τρανόπουλο στο 26΄ και έντεκα λεπτά μετά το σουτ του Καρακασίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μέλκα.
 
Η ομάδα του Ουσταμπασίδη έφτασε στην ισοφάριση με τον Δορουγιδένη στο 70΄, όμως η χαρά της κράτησε μόλις πέντε λεπτά, αφού οι γηπεδούχοι ανέκτησαν και πάλι το προβάδισμά τους, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Μέλκας, Φουρκιώτης, Παναγιωτίδης, Κανακούδης, Παπαδόπουλος Γ., Ιορδανίδης, Πουρτουλίδης, Μεληκιώτης, Μαγκούτης, Ματθαίου και Καθάριος.
Έπαιξαν και οι: Μάντικας, Τσίτας, Μετάι, Παπαϊωάννου και Αργυρίου
Αλεξανδρούπολη (Νίκος Ουσταμπασίδης): Κωνσταντίνου, Κομεσίδης, Σωτηράκης, Πατσιώρας Κ., Τρανόπουλος, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Αμπραχαμιάν, Καρακασίδης, Χριστοφορίδης, Ζώτος.
 
Έπαιξαν και οι: Παπάζογλου, Μαλτέζος, Πεταλωτής και Θέμελης