Πρόβλημα με Κάτσε στον Άρη!

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση επί του ΟΦΗ.
Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν για ακόμα μια ημέρα Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια. Πρόγραμμα θεραπείας, ακολούθησε και ο Εργκυς Κάτσε, καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).
 
Αναλυτικά η ενημέρωση:
Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/03, 19:00).
 
Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη, παιχνίδι μεταβιβάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ακολουθούν και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.
Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολούθησε και ο Εργκυς Κάτσε, καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).
Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).