Αντρίγια Ζίφκοβιτς: "Δύσκολα τα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ"!
Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει ενωμένος τις καλές εμφανίσεις το επόμενο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι σήμερα, ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα, ο καιρός δε βοηθά. Οπότε είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη σήμερα».
Για το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ αποδίδει και λειτουργεί διαφορετικά όταν σκοράρει πρώτος στις αναμετρήσεις του: «Δεν ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτή η διαφοροποίηση. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, πήραμε τη νίκη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό».
Για τα ατομικά λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα παιχνίδια, την καλή αποψινή εμφάνιση και τη συνέχεια: «Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε στα παιχνίδια που απομένουν να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει».

