Τρεις Εκδηλώσεις για τη Γαλλική Κουζίνα-Gout de France
Τρεις εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί μέσα στο Μάρτιο από το Γαλλικό Προξενείο και το Γαλλικό υπουργείο εξωτερικών σχετικά με την γαλλική κουζίνα στην Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις αυτές αφορούν τόσο τους επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας όσο και τους πολίτες που έχουν αγαπήσει την γαλλική κουζίνα και τους δίνεται η ευκαιρία να γευθούν τις συνταγές της, αλλά και να αγοράσουν προϊόντα. Ρεπορτάζ: Παναγιώτα Μαντά Κάμερα: Γιώργος Βογιατζόγλου Μιλά: PHILIPPE RAY(Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας & Διευθυντής Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης)
