"Thought for food" Ίδρυμα Μποδοσάκη-Αμερικανική Γεωργική Σχολή

00:00
 
Κατάλληλο για όλους
Τετ, 19/10/2016 - 19:45@TV100

Στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων της υπαίθρου, μέσω της ενίσχυσης του αγροδιατροφικού τομέα σε επίπεδο μεταφοράς τεχνογνωσίας, αλλά και συμβουλευτικής, προσβλέπει η καινούρια θεματική πρωτοβουλία του ιδρύματος Μποδοσάκη με τον τίτλο “Thought for Food”. Με τη συνδρομή του ΕΚΕΤΑ και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ο κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός σχεδιάζει να βοηθήσει μεμονωμένους αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και συνεργατικά σχήματα, στη χρήση τεχνολογιών αιχμής και σύγχρονων μεθόδων marketing, σε όλη την αλυσίδα αξίας, από το χωράφι μέχρι το ράφι, προκειμένου να παραχθούν ποιοτικά προϊόντα, ικανά να κάνουν διεθνή καριέρα και να ενσωματώσουν υψηλή προστιθέμενη αξία, προς όφελος των παραγωγών και της εθνικής οικονομίας.
Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Λιάμης
Κάμερα: Σάκης Σώνης
Μιλούν: Βλάσης Αδραχτάς(Συντονιστής προγράμματος Thought for food, ίδρυμα Μποδοσάκη),
Φίλιππος Παπαδόπουλος(Διευθυντής γραφείου στρατηγικών project Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής),
Αναγνώστης Αργυρίου(Αναπληρωτής Διευθυντής Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών ΕΚΕΤΑ)