Το Thessaloniki Food Fesival στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Μια ξεχωριστή εκδήλωση που ένωσε τον πολιτισμό με την γαστρονομία φιλοξενήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το κοινό είχε τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσει αγγεία πόσης, παραστάσεις σε ανάγλυφα σκεύη και ψηφιδωτά δάπεδα, καθώς και αντικείμενα που τεκμηριώνουν την αμπελο-οινική ιστορία της Αρχαίας Μακεδονίας. Την πρωτότυπη “περιήγηση” στον κόσμο του κρασιού συνδιοργάνωσαν το Thessaloniki Food Fesival και η ένωση οινοποιών “Οίνοι Βορείου Ελλάδος”. Διογένης Μαριόλας
Κάμερα: Νίκος Κακολύρης Φρόσω Αστραντίνη ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (Εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού και διεθνών σχέσεων),ΣΑΜΑΡΑ (Mέλος συντ. Ομάδας THESSALONIKI FOOD FESTIVAL),ΚΟΥΚΟΥΒΟΥ (Αρχαιολόγος),
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ (Διευθ. Ένωσης Οινοποιών “Οίνοι Β.Ε.”),ΑΝΘΙΔΟΥ (Υπευθ.δημ.σχ. Ένωσης Οινοποιών “Οίνοι Β.Ε.”)
