Συνεργασίες ΑΠΘ με Βιομηχανίες Τροφίμων
Η συνεργασία των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων με τις βιομηχανίες τροφίμων αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, επισημάνθηκε στο πρώτο συνέδριο που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών. Ο συγκεκριμένος κλάδος κατέχει, με ποσοστό 25%, την πρώτη θέση στην ελληνική βιομηχανική παραγωγή.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Ροδάκογλου
Κάμερα: Σάκης Σώνης
Μιλούν: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ(Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων Ποτών),
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΧΑΣ(Καθηγητής Βιολογίας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών),
ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Διευθύντρια Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων Ποτών)
