Πως φτιάχνεται η παραδοσιακή λαγάνα
Ουρές πάντως σχηματίστηκαν από το πρωί σε αρκετούς φούρνους για την αγορά της παραδοσιακής λαγάνας, που είχε σήμερα την τιμητική της. Οι τιμές της λαγάνας κυμάνθηκαν στα περυσινά επίπεδα, δηλαδή από 2 έως 2,7 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος και τη γέμιση. Ρεπορτάζ: Χρήστος Κατσικογιώργος Κάμερα: Γιώργος Σαράντος Μοντάζ: Όλγα Τσιακίρη Μιλούν: Πολίτες, Έλσα Κουκουμέρια (Πρόεδρος Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης)
