Λευκό χαβιάρι από Σαλιγκάρια, παράγουν στη Θεσσαλονίκη

00:00
 
Κατάλληλο για όλους
Τετ, 18/01/2017 - 08:00@TV100

Αυτοί είναι οι μαθητές που πέτυχαν την παραγωγή λευκού χαβιαριού από... σαλιγκάρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συνολικά 30 μαθητές ηλικίας 15-18 χρόνων του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Perrotis College και μέχρι τον Ιούνιο, στόχος είναι, γυάλινα δοχεία των 30 γραμμαρίων (αξίας 3.200 το κιλό), να είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.