"Καλάθι Προϊόντων Θεσσαλονίκης": Food Festival

00:00
 
Κατάλληλο για όλους
Δευ, 06/03/2017 - 19:45@TV100

Από 14 προϊόντα, εδέσματα και πρώτες ύλες τοπικών επιχειρήσεων αποτελείται το “Καλάθι Προϊόντων Θεσσαλονίκης”, το οποίο παρουσιάστηκε από τον κεντρικό δήμο, σε συνεργασία με την Places and Flavors και τοπικούς παραγωγούς. Το “Μαde in Thessaloniki Food Basket” αρχίζει το ταξίδι του στις αγορές της Ευρώπης, μέσω της Διπλωματίας των Πόλεων που ασκεί ο δήμος Θεσσαλονίκης. Το 7ο Τhessaloniki Food Festival, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo και την Places and Flavors απένειμε τον τίτλο του Σέφ Αμπάσαντορ σε τρεις νέους σεφ της πόλης που θα αναδείξουν τη γαστρονομική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης. Ρεπορτάζ: Αντιγόνη Σφυρή Κάμερα: Γιώργος Σαράντος Μοντάζ: Παντελής Ταχτσής Μιλούν: Σπύρος Πέγκας(Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης), Κυριάκος Ποζρικίδης(Διευθύνων Σύμβουλος HELEXPO ΔΕΘ), Ιωάννα Θεοδωρακάκη(Chef Ambassador), Νίκος Τζούμας(Chef Ambassador), Ανδρέας Κλαυδιανός(Chef Ambassador)