Φοιτητές από τις ΗΠΑ για τη Φέτα και τη Μεσογειακή Διατροφή
Με στόχο να διερευνήσουν τις πτυχές της μεσογειακής διατροφής και την ευεργετική της επίδραση στην ανθρώπινη υγεία, φοιτητές και φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις των ΗΠΑ βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Σταθμός της αποστολής τους, μεταξύ άλλων, ήταν μονάδες παραγωγής κρασιού, ελαιολάδου, αλλά και του μοναδικού ελληνικού προϊόντος της φέτας. Ρεπορτάζ: Ιάσων Μπάντιος Κάμερα: Θανάσης Καρούλης Μιλούν: Βικτώρια Γεωργουβέλα(Υπεύθυνη επίσκεψης φοιτητών από την Αμερική), Φοιτήτρια Πανεπιστημίου Ιλινόις, ΗΠΑ
