Τα έργα αναβάθμισης στην περιοχή της Δ. Γούναρη επιθεώρησε ο Κ. Ζέρβας

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αναβάθμισης του δημόσιου χώρου στην περιοχή της Δημητρίου Γούναρη, που υλοποιούνται στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου. Την πορεία εκτέλεσης των έργων επιθεώρησε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδη και τον τεχνικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου.
«Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση του αστικού τοπίου συνεχίζεται. Προχωρούμε σε παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά. Η πόλη μας γίνεται πιο ελκυστική, η Θεσσαλονίκη αλλάζει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Σε αυτή τη φάση εργασίες ανάπλασης εκτελούνται στο πέταλο της Βύρωνος και της Γρηγορίου Παλαμά, ενώ παράλληλα κατασκευάζεται νέα παιδική χαρά στην πλατεία Ναυαρίνου, πλησίον της υφιστάμενης, η οποία και θα αναβαθμιστεί. Στο πλαίσιο του έργου γίνονται νέες φυτεύσεις στα παρτέρια της Δημητρίου Γούναρη και σε αυτά παρακείμενων πεζόδρομων, ενισχύεται ο φωτισμός, ενώ προβλέπεται και η εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων.