Σνάουτσνερ για ΠΑΟΚ - Λαμία: "Θα είναι άλλο ματς..."

Για το αυριανό αγώνα απέναντι στη Λαμία τοποθετήθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις δηλώσεις που έκανε στο PAOK TV.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Ήμαστε πάρα πολύ οργανωμένοι. Δούλεψαν όλοι οι παίκτες πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν δεχτήκαμε φάση και γκολ από τον ΠΑΣ. Παίξαμε κλειστά, παλέψαμε και έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα στην αμυντική της λειτουργία. Στο επιθετικό κομμάτι είμαστε καλά, έχουμε πολύ ποιότητα. Ήταν αυτό που θέλουμε να βλέπουμε» .
Για την πρώτη εβδομάδα μέσα στο 2021 χωρίς διπλή αγωνιστική υποχρέωση:«Πήραμε μια μικρή ανάσα σαν ομάδα, σαν παίκτες. Δουλέψαμε αρκετά σε πολλά κομμάτια και αμυντικά και επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πως ξεκουραστήκαμε» .
 
Για τις απουσίες στην άμυνα: «Δεν αλλάζει το πλάνο μας. Έχουμε τρεις απουσίες στην αμυντική γραμμή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή» .
 
Για το πόσο διαφορετικό παιχνίδι περιμένει με τη Λαμία: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Η Λαμία έκανε αλλαγές και εμείς όμως, αύριο είναι πρωτάθλημα, άλλο παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε» .