Σίλβα: "Θέλω να μείνω στον Άρη"

Ο Σάντε Σίλβα μίλησε για την παρουσία του στον Άρη, την ζωή του στην Θεσσαλονίκη, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία του κόσμου, ενώ μίλησε και για την συνέχεια.
 
 
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, περίμενα αυτό το γκολ πολύ καιρό, είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη».
 
Για την απόφαση του να έρθει στην Αγγλία: «Ήμουν στην Αγγλία και δεν έπαιζα επειδή είχα έναν μεγάλο τραυματισμό. Ήταν πρόταση της τελευταίας στιγμής, και εγώ θέλω να παίξω. Μου είπε ο ατζέντης μου για την πρόταση του Άρη. Μου είπε ότι είχα και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω, είπα το ναι στον Άρη».
 
Για το αν «χρωστούσαν» κάτι στην ΑΕΚ: «Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε, αλλά δουλέψαμε, είδαμε τα λάθη μας, είδαμε τα βίντεο. Κάναμε προπόνηση, ήμασταν προετοιμασμένοι και αυτό μας βοήθησε».
 
Για το ποια θέση του αρέσει: «Νιώθω ότι είμαι σαν… ψάρι στο νερό όταν έχω την μπάλα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, και στο τέρμα να με βάλει ο προπονητής θα δώσω το 100%. Προτιμώ να παίζει σε μία από τις θέσεις της επίθεσης».
 
Για το πως περνάει στην Θεσσαλονίκη: «Διασκεδάζω πολύ εδώ, νιώθω σαν το σπίτι μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ, περνάω πολύ καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι εδώ για να παίξω, να διασκεδάσω το ποδόσφαιρο και να βάλω γκολ».
 
Για το ποιος είναι το «πειραχτήρι» των αποδυτηρίων: «Εγώ, φυσικά και είμαι εγώ (γέλια) πρώτα είμαι εγώ και μετά είναι ο Ροζ».
 
Για τους παίκτες με τους οποίους κάνει παρέα: «Είναι ο Μπρούνο Γκάμα και ο Μπεναλουάν. Ο Μπεναλουάν είναι ο… παππούς (σ.σ. είπε την λέξη στα Ελληνικά)».