Μάντζιος: "Έχουμε στεναχώρια για την ισοπαλία"

Στεναχωρημένος από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι και ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της Nova:
 
«Ήμασταν κοντά σε μια νίκη που θέλαμε για να κλειδώσουμε τη θέση στην Ευρώπη και να είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια για το πώς ήρθε το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια μπροστά μας. Είχαμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε, θεωρώ πως είχαμε πολύ καλή παρουσία, βγάλαμε ενέργεια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και επηρέασαν τα πλάνα μας.»
Ενώ για το χαμένο πέναλτι δήλωσε:
«Συμβαίνει αυτό καμιά φορά στις εκτελέσεις. Ήμασταν αρκετά κοντά να πάρουμε μια νίκη που θα μας έφερνε πιο κοντά στην Ευρώπη και στη δεύτερη θέση».