Φιλική νίκη της εθνικής μας με 2-1 επί Ονδούρας

Δείχνοντας αρκετά καλό πρόσωπο, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-1 της Ονδούρας σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο γήπεδο της Τούμπας.
 
 
Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 14′ με τον Παυλίδη, στη συνέχεια πίεζε συνεχώς, χωρίς όμως να βρίσκει εστία. Στο 40′ η Ονδούρα έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φλόρες, με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος και τον Ροντρίγκες να παίρνει το ριμπάουντ και να βρίσκει δίχτυα.
 
Η «γαλανόλευκη» με την έναρξη του δεύτερου μέρους πίεσε και στο 59ο λεπτό έφτασε στο σκορ και πάλι με τον Παυλίδη μετά από σέντρα του Μασούρα. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Εθνική μας να διατηρεί άνετα το προβάδισμα της.