Δελτίο Τύπου: Μιχαλήτσος στην TV-100: "Ο Άρης έχει την καλύτερη ομάδα"

Την δική του εκτίμηση για όσα συμβαίνουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και την προσπάθεια του Άρη να κατακτήσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έκανε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος μίλησε στην TV-100 και ανέλυσε την κατάσταση.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε:
-“Ο Άρης είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και πιστεύω ότι θα πάρει όλους τους βαθμούς, γιατί δεν έχει υποχρεώσεις στο κύπελλο, που έχουν οι άλλοι τρεις και είναι η πιο σταθερή ομάδα, με πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και σταθερότητα όλη τη χρονιά”.
-“Το φετινό όπλο του Άρη είναι το βάθος πάγκου και η ομάδα είναι τρομερή από τη μέση και μπροστά, κάτι που είδαμε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο, δεν ήταν καλός ο Άρης, γιατί τον μπλόκαρε ο αντίπαλος, αλλά με δυο κινήσεις του προπονητή στο δεύτερο ημίχρονο, όλα άλλαξαν και το 2-0 θα μπορούσε να ήταν και 4-0”.
-“Για το ματς της Κυριακής, κόντρα στην ΑΕΚ, θα παίξει ρόλο η κούραση του αντιπάλου, τα κενά στην αμυντική λειτουργία της, η ΑΕΚ είναι προβληματική, αλλά ο Άρης δεν πρέπει να σκέφτεται τι κάνει ο αντίπαλος, αλλά τι κάνει αυτός”.
-“Με πονάει, όπως και όλους τους Αρειανούς, ο τρόπος που αποκλειστήκαμε από τον Ολυμπιακό, από μια φάση που συμβαίνει σε γήπεδα, αλλά δεν έπρεπε να συμβεί σε εμάς, γιατί ο Άρης εάν περνούσε τον Ολυμπιακό, θα έπαιρνε το κύπελλο κατά 80%, γιατί είναι καλύτερη ομάδα από τις άλλες τρεις”.