Δ. Μάντζος: "Τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία"

«O αποκλεισμός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κάθε διάδοχου σχήματός της, οφείλει να είναι κοινός στόχος όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή την συζήτηση περί σχετικής νομοθετικής ρύθμισης. 
 
   Ο κ. Μάντζος στη δήλωσή του επισημαίνει ότι «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συμμετείχε και συμμετέχει υπεύθυνα και δημιουργικά, με προτάσεις και παρατηρήσεις, ώστε η διάταξη που θα ψηφίσει η Βουλή να είναι αποτελεσματική, συμβατή με το Σύνταγμα και νομοτεχνικά άρτια». Τονίζει δε: «Τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία, όχι μόνο από τους εχθρούς της, αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση. Να μείνουμε μακριά και έξω από χαρτοπόλεμο τροπολογιών».   
 
   Επαναλαμβάνει την πρότασή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για άμεση ενεργοποίηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής. «Με απόλυτο σεβασμό στις θεσμικές διαδικασίες. Η συναίνεση, άλλωστε, αποδεικνύεται έμπρακτα. Λίγα λόγια και πολλές, ειλικρινείς πράξεις», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.