Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου
"Under Armour Run Thessaloniki"-Β΄ Κοινότητα
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου ειχαν όσοι πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου με την ονομασία "Under Armour Run Thessaloniki". Ετρεξαν σε μία διαδρομή στο κέντρο της πόλης, γυμνάστηκαν, ενώ με τη συμμετοχή τους ενισχύσσαν τα Παιδικά Χωριά SOS Πλαγιαρίου, καθώς μέρος των εσόδων από τη δράση προσφερθηκαν σε αυτά. Οι συμμετοχες ηταν διπλάσιες σε σχέση μέ πέρσι, και οι διοργανωτες ευελπιστουν να γίνει θεσμός. Ρεπορτάζ: Γιώργος Βένης Κάμερα: Άρης Κατσούδας Μοντάζ: Παντελής Ταχτσής
Πάρτε Θέση
"Ένας καλύτερος άνθρωπος"-Βιβλίο/Δημήτρης Αντωνίου
Ο Δημήτρης Αντωνίου συζητά με την Χριστίνα Κανατάκη καλεσμένος στην εκπομπή "Πάρτε Θέση" και την Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης Tv100 με αφορμή το βιβλίο του "Ένας καλύτερος άνθρωπος".  
Δελτίο Ειδήσεων στις 19:30 (και στη νοηματική)
"Φοιτητική Εβδομάδα" στο ΑΠΘ
Σε ένα τεράστιο εκπαιδευτικό πάρκο θα μετατραπεί την ερχόμενη Κυριακή το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Για έβδομη χρονιά, το πανεπιστήμιο ανοίγει τους χώρους, τα εργαστήρια, τα μουσεία και τις συλλογές του στην πόλη, στο πλαίσιο της δράσης του "ΑΠΘ την Κυριακή". Από τη Δευτέρα αρχίζουν και οι εκδηλώσεις της  "Φοιτητικής Εβδομάδας", με μια σειρά δράσεων που αποτελούν πλέον θεσμό για την πόλη, φέρνοντας την ακαδημαική κοινότητα και το έργο της πιο κοντά στους Θεσσαλονικείς.
Δελτίο Ειδήσεων στις 19:30 (και στη νοηματική)
1ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο στο δήμο Παύλου Μελά
Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε προσωπικό και τοπικό επίπεδο για αμεσότερα αποτελέσματα και καλύτερες συνεργασίες, το Περιβαλλοντικό Δίκτυο «Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία-Ενεργός Πολίτης στο δήμο Παύλου Μελά» οργάνωσε το 1ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο με τίτλο ''Περιβάλλον-Σχολείο-Κοινωνία''. Πρόκειται για ένα διαδραστικό εργαστήρι, όπου σχολική κοινότητα και κοινωνία επιβεβαίωσαν ότι, μέσα από τη διαρκή αλληλεπίδρασή τους, τις κοινές τους δράσεις και κυρίως την αυτενέργεια των μαθητών, προάγεται η αειφορία και διαμορφώνεται η συνείδηση του ενεργού πολίτη.
Δελτίο Ειδήσεων στις 19:30 (και στη νοηματική)
3η Ακαδημία «Digital Cities Challenge»
Οι επιχειρησιακοί στόχοι της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της 3ης Ακαδημίας «Digital Cities Challenge», που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Ο κεντρικός δήμος, προσανατολισμένος και ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες τεχνολογικές και επικοινωνιακές προκλήσεις, διεκδίκησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και πέτυχε να συμπεριληφθεί η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στις 15 ευρωπαϊκές πόλεις που μετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.
Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου
8ο Open House και Τεκτονική Στοά
Πολίτες είχαν σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτούν τον τερματικό σταθμό του μετρό στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αρχιτεκτονικών ξεναγήσεων του 8ου Open House. Μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στα δύο επίπεδα του σταθμού και έμαθαν χρήσιμες πληροφορίες για το σύνολο του έργου. Μεταξύ των 104 κτιρίων που είναι επισκέψιμα αυτό το διήμερο ήταν και το Τεκτονικό Μέγαρο, στην οδό Φιλικής Εταιρείας, έξω από το οποίο σχηματίστηκαν ουρές. Ρεπορτάζ: Βάσω Λυκουρίνου Κάμερα: Άρης Κατσούδας Μοντάζ: Παντελής Ταχτσής
De Profundis (Εκ Βαθέων)
De Profundis: Ο άνθρωπος και το χρήμα - trailer
Ο άνθρωπος και το χρήμα. (Γρηγόρης Ζαρωτιάδης - Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, Συμεών Μακέδος - Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, Γιάννης Κανταρτζής - Χρηματιστής, Αιμιλία Αξιωτίδου - Ψυχολόγος).
Παρασκευή στις 23:00
Δελτίο Ειδήσεων στις 19:30 (και στη νοηματική)
iGrow Labs ΤΕΕ-ΑΠΘ-ΣΕΠΒΕ
Τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου να αναπτύξουν τις καινοτόμες ιδέες τους, λαμβάνοντας τεχνογνωσία από εταιρείες τεχνολογίας, δίνει το iGrow Labs. Πρόκειται για κοινή πρωτοβουλία του Αριστοτελείου, του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η αντιμετώπιση του brain drain, προσφέροντας στις νέες και τους νέους αποφοίτους μια εναλλακτική οδό προς την έρευνα και την επιχειρηματικότητα.
Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου
Job Festival στο Πολεμικό Μουσείο
Τις ελπίδες τους να βρουν μια θέση εργασίας εναπόθεσαν περισσότερα από 1500 άτομα που επισκέφθηκαν το Job Festival το οποίο πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Είχαν τη δυνατότητα να περάσουν από συνέντευξη με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, να παρακολουθήσουν workshops και να διορθώσουν τα βιογραφικά τους με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων. Ρεπορτάζ: Χρήστος Κατσικογιώργος Κάμερα: Σάκης Σώνης Μοντάζ: Αλεξάνδρα Νικολούδη
Δελτίο Ειδήσεων στις 19:30 (και στη νοηματική)
Oktoberfest 2017-Συνέντευξη Τύπου
Η παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας, το γνωστό Oktoberfest, διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά στη Γερμανική Σχολή της Θεσσαλονίκης. Η γιορτή θα στηθεί το ερχόμενο Σάββατο, από τις 11 το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Σχολής και θα περιλαμβάνει άφθονη μπύρα, γερμανικές σπεσιαλιτέ και μουσικές εκδηλώσεις. Ρεπορτάζ: Βάσω Λυκουρίνου Κάμερα: Γιώργος Σαράντος Μοντάζ: Παντελής Ταχτσής Μιλούν: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΡΕΜΕΤΗΣ(Πρ. Συλλ. Φίλων Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης), ΑΝΙΤΑ ΕΝΓΚΛΕΡΤ(Αν. Πρόξενος Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη), ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΑΝΤΡ(Αντιπρόεδρος Εφ.
  •  
  • 1 από 1222
  • >>