Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100

“Κάντο Σωστά”- 300 Μαθητές ενημερώθηκαν για την Οδική ασφάλεια
Μία σημαντική βιωματική εμπειρία είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν 300 μαθητές Λυκείων του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, οι οποία ενημερώθηκαν πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς. Στην εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμος, με τη συνδρομή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρουσιάστηκε στους μαθητές το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Κάντο Σωστά”.
Τομές στην Επικαιρότητα
"Τομές στην Επικαιρότητα" Σήμα Εκπομπής

Ο Τέλλος Φίλης "Μέσα Στην Πόλη Των Άλλων" (α΄μέρος)
Ο Τέλλος Φίλης "Μέσα Στην Πόλη Των Άλλων" Η εκπομπή προβλήθηκε στις 22/1/16 από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100  

ΕΥΑΘ-Συνέντευξη Τύπου για τα Προβλήματα στην Υδροδότηση
Τεχνική πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια της ολικής θραύσης στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΑΘ, που είχε ως αποτέλεσμα την πολυήμερη έλλειψη νερού στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να ζητήσει από εμπειρογνώμονες του Τεχνικού Επιμελητηρίου η διοίκηση της Εταιρείας. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Κρεστενίτης, απέκλεισε το ενδεχόμενο η θραύση να οφείλεται σε λανθασμένους υδραυλικούς χειρισμούς και υποστήριξε ότι έγιναν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να υδροδοτηθούν οι περιοχές της πόλης κατά το δυνατόν αναλογικά. Ο κ.

Εκδήλωση Μνήμης απο την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας του Πόντου διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου, Πανοράματος και Καλαμαριάς στο συνεδριακό κέντρο “Νικόλαος Γερμανός” της ΔΕΘ. Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου από τις πατρογονικές εστίες, οι τρεις σύλλογοι των περιοχών που αποτέλεσαν το βασικό πυλώνα υποδοχής των ξεριζωμένων προσφύγων, ένωσαν τις προσπάθειές τους, για να αποτίσουν έναν ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους τους.

Δ.Σ. 52α Δημήτρια
Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των φετινών “Δημητρίων”, το οποίο ήταν στον “αέρα”, μετά την καταψήφισή του στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Το θέμα υπερψήφισαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι οποίοι στην προηγούμενη συνεδρίαση έδωσαν αρνητική ψήφο, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος ψήφισε “λευκό”, όπως και οι σύμβουλοι της παράταξης “Εντάξει”. Ρεπορτάζ: Φωτεινή Στεφανοπούλου

ΕΥΑΘ-Απόσπασμα δελτίου

Στα Δικαστήρια Περιφερεάρχης Κ.Μ. και Δήμαρχοι για το Νερό
Αναφορικά με την υδροδότηση της πόλης, όπως έγινε γνωστό από την ΕΥΑΘ, οι ποσότητες νερού που εισέρχονται στο δίκτυο της πόλης είναι απολύτως ικανοποιητικές. Παρ' όλα αυτά, στις βόρειες και ψηλές περιοχές του Πανοράματος και σε τμήματα του Επταπυργίου, της Άνω Πόλης και των Συκεών παρουσιάζονται τμηματικά προβλήματα υδροδότησης.

“Αφιέρωμα σε Μακεδόνες Μουσουργούς” στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Την άγνωστη πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας σύστησε στο κοινό η μουσική εκδήλωση με τίτλο “Αφιέρωμα σε Μακεδόνες Μουσουργούς”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ρεπορτάζ: Χρήστος Κατσικογιώργος Κάμερα: Σάκης Σώνης Μιλούν: Θανάσης Τρικούπης (Μεταδιδ. Ερευνητής Τμ. Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ), Ματίνα Γεροθανάση (Λυρική τραγουδίστρια)
Fatsabook
"Fatsabook" Γενικό Τρέιλερ
  •  
  • 1 από 1222
  • >>