Τζέγκο: "Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε μόνο νίκη"

Τις σκέψεις του και τον τρόπο προσέγγισης της αυριανής (14/1) αναμέτρησης με την ΑΕΚ, μετέφερε σε δηλώσεις του ο Αυστραλός μέσος του Άρη, Τζίμι Τζέγκο.
 
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:
Για το παιχνίδι που πέρασε: “Ήταν περίπλοκο για εμάς λόγω του αγωνιστικού χώρου. Αφήσαμε δύο βαθμούς αλλά κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ”.
Για την κατάσταση της ομάδας: “Η ομάδα έχει όλα τα μέσα και τις ανέσεις για την αποκατάσταση. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι… φορτωμένο. Προσέχουμε τους εαυτούς μας και είμαστε έτοιμοι”.
 
Για το αν υπάρχει επιπλέον πίεση: “Πίεση υπάρχει, αλλά εμείς την βάζουμε στους εαυτούς μας. Έχουμε μία καλή και δυνατή ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Οπότε εμείς δημιουργούμε την πίεση. Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι”.
Για την ΑΕΚ: “Έχει καινούργιο προπονητή αλλά δεν μας απασχολεί. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Δύο ομάδες που προσέχουν πολύ στην άμυνα. Θα έχει δύναμη και ποιότητα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτές”.
Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: “Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, μπορεί να βγάλει έναν παίκτη και να τον αντικαταστήσει με ισάξιό του. Παίζουμε όμως στην έδρα μας. Έχουμε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με Λαμία και Γιάννενα. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι”.