Σενγκέργκης: "Για διπλό στον Βόλο"

Δύσκολες ώρες ακολούθησαν για τους παίκτες του Άρη μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (17/9) από την Κόλος Κοβαλίβκα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Οι “κίτρινοι” απογοητεύτηκαν και χάλασε η διάθεσή τους στο μέγιστο βαθμό. Αμέσως, όμως, ακολουθεί ο αγώνας με το Βόλο (20/9) εκτός έδρας, για τη 2η αγωνιστική της Super League 1, οπότε δεν έχουν και πολλά περιθώρια να μείνουν σε αυτό που έγινε. Αντιθέτως, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Σενγκέργκης στη NOVA, αυτό που θέλουν είναι να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη σεζόν παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό.
“Ήταν πολύ δύσκολο το αποτέλεσμα κόντρα στη Κοβαλίβκα για εμάς”, δήλωσε ο Σενγκέργκης. Και συνέχισε: “Πρέπει, όμως, να το αφήσουμε πίσω. Να εστιάσουμε στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, διότι οι μέρες που μεσολάβησαν μας βοήθησαν να καθαρίσει το μυαλό μας. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στο Βόλο, για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη σεζόν”.
Ο νεαρός αμυντικός του Άρη, επιπλέον, σχολίασε πώς περιμένουν οι “κίτρινοι” το Βόλο απέναντί τους. “Έχουμε εικόνα από το Βόλο και από το μεταξύ μας φιλικό, παρότι στα φιλικά οι ομάδες δεν βγάζουν όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Είναι καλή ομάδα ο Βόλος. Εμείς, όμως, βλέπουμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα”, τόνισε.