Παραινέσεις του Μάντζιου στους παίκτες του Άρη

Οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, δεν επιτρέπουν στον Άρη να… μένει περισσότερο απ’ ότι πρέπει στα παιχνίδια που «φεύγουν».
 
Η απώλεια βαθμών στα Γιάννενα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, δεδομένα πείραξε, αλλά ακολουθούν δύο ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, στα οποία η ομάδα μπορεί να κερδίσει ξανά όσα… έχασε.
Ο Άκης Μάντζιος στη χθεσινή προπόνηση (αποθεραπεία για όσους έπαιξαν, κανονικά οι υπόλοιποι) μίλησε στην ομάδα, μοίρασε μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν στα Γιάννενα, ενώ έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας.
 
Αρχικά τους είπε: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Τηρούμενων των συνθηκών που έγινε το ματς, ήμασταν καλοί και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Σίγουρα δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ακόμη κι έτσι καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ κι αξίζαμε να κερδίσουμε».
Συνεχίζοντας στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: «Από εκεί και πέρα, έτσι όπως ήταν το γήπεδο, δεν βγάλαμε τα στοιχεία που έχουμε, υποχρεωτικά προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του ματς και ξέρω ότι δεν είναι το δικό μας παιχνίδι να παίζουμε με γεμίσματα. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπράβο για την προσπάθεια».
Όσο για τη συνέχεια και τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν, σχολίασε: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε, να καθαρίσει το μυαλό μας, γιατί έρχονται δύο δύσκολα ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά».