Μπαράζ διακοπών ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μπαράζ διακοπών ρεύματος θα σημειωθεί σήμερα, Πέμπτη σε δρόμους και περιοχές της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 ως τις 11:00 οι καταναλωτές στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου που βρίσκονται μεταξύ των δρόμων Παπαφλέσσα, Λ. Κατσώνη, Aγ. Κυριακής, Κρυστάλλη, Πέρδικα, Δαρείου, Καλλιρρόης, Μετέωρων, Πλούταρχου, Ολυμπίας, Μίλητου, Παπαναστασίου, Ζ. Πηγής, Δελφών, Κασταμονης, Ερατους, Παπάγου, Αριστίππου, Καποδίστρια, Μ. Ασίας, Πετμεζά, Αγχιάλου, Τρικούπη, Σκουφα, Αρκαδιού, Αναξίμανδρου, Ασκητού, Αττάλειας, Αφροδίτης, Αγ.Νικολάου, Σπετσών & Αμασείας.

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν από τις 8:00 ως τις 14:30 και οι κάτοικοι της Πολίχνης. Η διακοπή αφορά την οδό Αγίου Δημητρίου αλλά και την κάθετη σε αυτήν οδούς Αγίου Παντελεήμονος κτλ.

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνει από τις 8:30 ως τις 10:00 η περιοχή περίξ της οδού Νικολάου Πλαστήρα 32Α στη Σίνδο, στον δήμο Δέλτα.

Στον ίδιο δήμο, 10:00 έως τις 11:00, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών Δαβάκη και Κωστή Παλαμά.

Από τις 11:00 ώς τις 13:30 χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν κάτοικοι στη Σταυρούπολη που βρίσκονται μεταξύ των δρόμων Ζαίμη, Ιπποδρομίου, Τρικούπη, Κλεισούρας, Αγ. Ελευθέριου, Δενδροποτάμου, Μ. Αντύπα, Βυζαντίου, Ηπείρου, Άμυνας, Καλαβρύτων, Παρνηθος, Παλαιολόγου, Μ. Ασίας, Βρυουλων, Τατοΐου, Καρέλλη Ζωής, Τριποταμου, Βενεζη, Τσαρούχη και το στρατόπεδο Παπακυριαζή.

Δύο ακόμα διακοπές είναι προγραμματισμένες για το Καλοχώρι από τις 11:30 ώς τις 12:30 και από τις 12:30 ώς τις 13:30 αντίστοιχα. Η πρώτη αφορά τους καταναλωτές πέριξ της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας και η άλλη τους καταναλωτές πέριξ της οδού Καραβαγγέλη 6.