Μάντζιος; "Δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος, πάμε για νίκη"

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι που έρχεται (Ατρόμητος), αυτό που έφυγε (ΑΕΛ), αλλά και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον Ατρόμητο: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί εκτός έδρας, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Το σημαντικό είναι ότι ψυχολογικά είμαστε καλά. Αφήσαμε πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλουμε να έχουμε συνέχεια”.
Για το ότι ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση: “Όταν είσαι στον Άρη, είσαι υποχρεωμένος κάθε Κυριακή να παίζεις για τη νίκη. Πάντα υπάρχει πίεση στις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Η θέση μας, είναι από μόνη της ένα κίνητρο. Θέλεις να διατηρηθείς εκεί. Εγώ δεν θέλω να βάζω άγχος για τις πρώτες θέσεις. Προέχει η βελτίωσή μας”.

 

Για το ματς με τον Ατρόμητο: “Ολα χρειάζονται. Χρειάζεται ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Να είσαι πειθαρχημένος, σοβαρός. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουμε για να ανταποκριθούμε στο αυριανό ματς”.
Για τα γκολ του Μάνου και του Σίλβα: “Σίγουρα βοηθάει, όπως βοηθάει και τα παιδιά. Ο Δημήτρης το είχε ανάγκη, όπως και ο Κριστιάν. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουν όλοι δίχτυα”.
Για την εικόνα του Ατρομήτου: “Είναι μία δύσκολη και σοβαρή ομάδα. Έχει εμπειρία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχαμε γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Ουσιαστικά σήμερα θα δουλέψουμε”.
Για τους τραυματίες: “Ο Γιόχαν θα είναι μαζί μας, αλλά όχι οι Τζέγκο και Σάκιτς. Δεν θα πάρουμε κάποιο ρίσκο”.
Για τα ρεκόρ: “Σίγουρα είναι καλό, αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάμε. Εγώ θέλω η ομάδα να είναι αφοσιωμένη σε κάθε ματς και να παίρνει τους βαθμούς”.