Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Ματέο Γκαρσία στον Άρη

Ο Ματέο Γκαρσία έπαιξε στον Άρη μία ολόκληρη σεζόν και φέτος στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας. Η εμφάνισή του, αν δεν ήταν η χειρότερη, ήταν σίγουρα μέσα στις τρεις πιο κακές αγωνιστικές παρουσίες του με την Κιτρινόμαυρη φανέλα.
Η αλήθεια είναι ότι Αργεντινός δεν… δίνει στον Άρη αυτά που περιμένει στο επιθετικό κομμάτι. Βγάζει ένα περίεργο άγχος, εξ ου και οι πολλές περιττές ενέργειές του μέσα στο παιχνίδι. Κάνει πράγματα που αντί να ξεμπλοκάρουν την ομάδα του, έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.
Κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο χειρότερος παίκτης του Άρη κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Άκη Μάντζιο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι δυο τους έχουν μιλήσει πολλές φορές. Μία δικαιολογία θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να πιάσει ρυθμό. Με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του όμως, τα οποία τα γνωρίζουμε γιατί τα έχουμε δει, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.
Το αν θα μείνει στον πάγκο στον αγώνα με την ΑΕΛ, είναι δουλειά του προπονητή να το αποφασίσει. Και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος από τη μία να προστατευτεί η μεγάλη καλοκαιρινή επένδυση και παράλληλα, να βρει τον καλό εαυτό του ο Ματέο. Κάτι για το οποίο είναι ξεκάθαρο πως φέρει ο ίδιος το μεγαλύτερο κομμάτι της ευθύνης.