Λένα Δανιηλίδου: "Τσιτσιπάς και Σάκκαρη φέρνουν παιδιά στο τένις"

Ιδιαίτερα αισιόδοξη παρουσιάσθηκε η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Λένα Δανιηλίδου, η οποία μίλησε για τις επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, στο Ρολάν Γκαρός…
 
Η Λένα Δανιηλίδου, τόνισε:
-“Η Μαρία Σάκκαρη είναι μαχήτρια, δυναμική, το δείχνει αυτό πάντα, όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και στις προπονήσεις, μπαίνει με στόχο στα παιχνίδια. Γυάλιζε το μάτι της κόντρα στην Σβιόντεκ και νίκησε δίκαια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, μπορεί να πάει τελικό”.
-“Στα γκραν σλαμ παίζει ρόλο η ψυχολογία, όλα τα ματς είναι 50-50, αλλά παίζουν το καλύτερο τένις και όλα κρίνονται σε λεπτομέρειες. Η Μαρία και ο Στέφανος είναι πολύ κοντά στον τελικό”.
 
-“Η Μαρία είναι σίγουρα τρισευτυχισμένη, το δείχνει, θα της τηλεφωνήσω μετά το τέλος του τελικού, όταν θα το έχει σηκώσει, θα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της, το ίδιο και ο Στέφανος, που έχει δύσκολη αποστολή με Σβέρεφ, Ναδάλ ή Τζόκοβιτς. Πρέπει να είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένος, όπως με τον Μεντβέντεφ για να κερδίσει”.
-“Οι νίκες του Στέφανου και της Μαρίας έχουν φέρει πολλά παιδιά στο τένις και θα έρθουν ακόμη περισσότερα, όλα τα καμπ έχουν πλέον πληρότητα 100%, αυτό θα είναι το μεγάλο κέρδος για το άθλημα”.