Το ΕΒΕΘ επιδοτεί τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του στην 84η ΔΕΘ

Ζωηρό είναι το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ να μετάσχουν, με επιδότηση του Επιμελητηρίου, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης μας. Ήδη έχει καλυφθεί το 70% του συνολικού διαθέσιμου εμβαδού, ενώ για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν θα τηρηθεί τηρά σειρά προτεραιότητας.
Με «κληρονομιά» την ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή του σε πολλές διοργανώσεις της Διεθνούς Έκθεσης, το ΕΒΕΘ δίνει το «παρών» του στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , επιδοτώντας τις επιχειρήσεις-μέλη του, προκειμένου να μετάσχουν στη ΔΕΘ, τα βασικά γνωρίσματα της οποίας είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία.
Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ αποφάσισε την ενοικίαση μεγάλου εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 740 τμ, προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις – μέλη του, απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, δίνοντας τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.
Σημειώνεται ότι για τις επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ισχύει προνομιακό κόστος συμμετοχής, ενώ από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 θα υπάρξει επιβάρυνση 10%.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλέφωνο 2310 370.132.