Εργασίες οδικής συντήρησης σε Ν. Μηχανιώνα και Πολυδένδρι

Εργασίες συντήρησης στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας θα εκτελεστούν αύριο, Σάββατο 21  Νοεμβρίου, και από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Αναλυτικά, θα γίνουν οι εξής εργασίες:

  • Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου θα αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα στηθαία της νησίδας της οδού στο ύψος του πρώην LIDL.
  • Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα συντηρηθεί ο ασφαλτοτάπητας της οδού στο τμήμα από τη διασταύρωση Kαρδίας έως και τη διασταύρωση Ρυσίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας).

 
Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων επί της 27ης επαρχιακής οδού στο ύψος του δημαρχείου Θερμαϊκού (κατεύθυνση προς Νέα Μηχανιώνα).
 
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές.
 
Ήδη έχει προηγηθεί η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
 
Και στο Πολυδένδρι
 
Εξάλλου, εργασίες συντήρησης θα γίνουν και στην 17η επαρχιακή οδό Σοχού – Πολυδενδρίου – Ασκού, περίπου 700 μέτρα μετά τον οικισμό «Πολυδένδρι» με κατεύθυνση προς Σοχό, από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, υπό τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Κατά την εκτέλεση των εργασιών, οι οποίες θα αρχίζουν στις 07:30 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.
 
Ήδη έχει προηγηθεί η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.