Μαγειρική στους Αγρούς (Chefs a' Field)

Κατάλληλο για όλους
Δευτέρα & Κυριακή στις 10:[email protected]

Αυτή η τηλεοπτική σειρά μαγειρικής στους αγρούς - παιδιά στη φάρμα έχει προταθεί για τα βραβεία ΕΜΜΥ του 2008 από την εθνική ακαδημία τηλεοπτικών τεχνών και επιστημών. Βραβεύτηκε το 2008 από το βραβείο επιλογές γονέων για το άριστο οικογενειακό της περιεχόμενο. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει ότι η σειρά ξεπερνάει τα όρια ποιότητας που έχουν θέσει καθηγητές, επιστήμονες, καλλιτέχνες, βιβλιοθηκονόμοι, γονείς και παιδιά. Η σειρά ντοκιμαντέρ προσφέρει μια καινούργια γαστρονομική περιπέτεια για όλες τις ηλικίες, οι καλύτεροι σεφ της Αμερικής και τα παιδιά τους επισκέπτονται φάρμες, ψαρόβαρκες και ράντζα για να δούνε από κοντά, πως μαζεύουμε τα συστατικά για ποιοτικό φαγητό. Μαζί εξερευνούμε τα πολυπρόσωπα αμερικάνικα τοπία για να μάθουμε την χρησιμότητα της αειφόρας ανάπτυξης, να πάρουμε μια αποκλειστική ματιά από τον κόσμο των καλύτερων εστιατορίων και μυηθούμε στα μυστικά της μαγειρικής. Σε κάθε ημίωρο επεισόδιο οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουνε γιατί η προσεγμένη γεωργική πρακτική στην μαγειρική, κάνει την διαφορά και πόσο διαφορετική γεύση έχει τελικά το φαγητό, από αυτό που τρώμε καθημερινά στις πόλεις.