Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Πόλις, Πολίτης, Πολιτική
Εκπομπή διαλόγου για θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας. Η κατ’ εξοχήν πολιτική εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης.
Δημιουργίες
Ζωγραφίζουμε, επαναχρησιμοποιούμε, μετατρέπουμε, κατασκευάζουμε… πολύ απλά δημιουργούμε! μια εκπομπή αφιερωμένη στη χαρά της δημιουργίας.
Στη Γη της Μακεδονίας
Εκπομπή που με επιτόπιες καταγραφές, προβάλλει την παράδοση, τον αρχαιολογικό και φυσικό πλούτο, την ιστορία και τα σύγχρονα πολιτιστικά δρώμενα.
Δημότης Online
Διαδραστική εκπομπή ενημέρωσης για θέματα καθημερινότητας και παρουσίασης χρηστικών θεμάτων. Η φωνή του δημότη, η εκπομπή της "δημοσιογραφίας των πολιτών".
...πέριξ
Η εκπομπή "…πέριξ" αναδεικνύει θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και οικονομίας της υπαίθρου.
Τα εν Δήμω
Δεκαπενθήμερη, ενημερωτική εκπομπή για θέματα με τοπικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον.
Ένα Βιβλίο Ένα Ταξίδι
Εκπομπή που αναδεικνύει τη διαχρονική αξία του βιβλίου και τις αρετές της φιλαναγνωσίας.
Η κληρονομιά του Πυθαγόρα
Η καινοτόμα σειρά ντοκιμαντέρ μεταφέρει τον θεατή σε ένα ταξίδι στον αρχαίο κόσμο, ειδικά των Ελληνικών νησιών και της Αιγύπτου, για να γίνει μάρτυρας του πως η φαινομενικά απλή αυτή εξίσωση έγινε ένας θεμέλιος λίθος τόσο σημαντικός όσο οποιαδήποτε πέτρα ή εργαλείο.
Fatsabook
Εκπομπή που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε τόπου και τη ζεστασιά της φιλοξενίας των κατοίκων.
Μέσα Στην Πόλη Των Άλλων
Ο άλλος Εσύ…Ο άλλος Εγώ…Η πόλη των Άλλων…
Πάρτε Θέση
Το καθημερινό πολιτιστικό μαγκαζίνο της TV100 με ιδέες και προτάσεις για τις τέχνες και την ψυχαγωγία.
Άκου να Δεις
Η καθημερινή σας ενημέρωση το πρωί από τις 08.00 έως τις 10.00. Με τη Μαρία Αναγνωστίδου
Πεδίο Ιδεών
Το «Πεδίο Ιδεών» είναι μια προσέγγιση ιδεών στη σύγχρονη καθημερινότητα. Επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Κοντογουλίδης.
Ανοιχτά μικρόφωνα
Αφιερώματα στα μουσικά «διαμάντια» που υπάρχουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ωκεάνιος Ζωολογικός Κήπος (Ocean Zoo)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο.
INPUT 2017 Thessaloniki
Το παγκόσμιο συνέδριο επαγγελματιών της δημόσιας τηλεόρασης INPUT 2017, σε απευθείας μετάδοσή από την αποθήκη Α' του λιμανιού στην Θεσσαλονίκη, η συζήτηση για την δημόσια τηλεόραση.
7 τοις Εκατό-Πολιτισμός
Εκπομπή που αναφέρεται σε μία συνοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε, παρουσιάζοντας τα πιο ενδιαφέροντα πολιτιστικά ρεπορτάζ των Δελτίων Ειδήσεων που προβλήθηκαν.Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή(Ε) στις 16:00.
Αριθμοί (Numbers)
ΑΡΙΘΜΟΙ, η συμπαραγωγή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης με το τηλεοπτικό δίκτυο EBS από τη Νότιο Κορέα. Μια εξαιρετική σειρά τεκμηρίωσης που παρουσιάζει τους πέντε αριθμούς "π," "∞," "x," "0," "i" και την ιστορία της ανακάλυψης του. Ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Μαθηματικών, με γυρίσματα σε 25 χώρες.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με ρεπορτάζ απο την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα. Με ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Περιλαμβάνει επτάλεπτο δελτίο ειδήσεων στη νοηματική.
Ανακαλύπτοντας την Ψυχολογία(Discovering Psychology)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου με ελληνικούς υπότιτλους αμερικανικής παραγωγής 2004.
Τhe Greatest Journeys on Earth(Τα Μεγάλα Ταξίδια στη Γη)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο παραγωγής 2009.
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 με το Ανατολικό Φροντιστήριο
Έκτακτη εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017.  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 14:00 με τη δημοσιογράφο Πόπη Αστεριάδου.
Θαυμαστή Φύση (Nature Wonderland)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο αμερικανικής παραγωγής 2010.
Ευρωπαϊκό Σχέδιο (Euromaxx Design)
Το σχέδιο είναι η διαδικασία με την οποία σχεδόν όλα τα αντικείμενα από αυτοκίνητα μέχρι συνδετήρες, από ρούχα έως καρέκλες, αποκτούν μία συγκεκριμένη μορφή και φόρμα. Αλλά το σχέδιο περιλαμβάνει περισσότερα από το σχήμα και το στυλ , το καλό σχέδιο είναι μια περίπλοκη διαδικασία στην οποία διαφορετικές και συχνά αντικρουόμενες ανάγκες πρέπει να υλοποιούνται για να σιγουρευτεί η λειτουργία των προϊόντων με τον επιθυμητό τρόπο. Το σχέδιο είναι καλό όταν αισθητικά και εργονομικά στοιχεία, αντοχή, λειτουργία, οικολογία και άνεση εναρμονίζονται και συμπληρώνουν το ένα το άλλο.
Sport Report
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης, καθημερινά στην TV100.
Εξερευνώντας τη Μεσόγειο(Mediterranean Sub II)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο παραγωγής 2009.
Ντοκιμαντέρ Συμπαραγωγές TV100-Ν. ΚΟΡΕΑ
Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες είναι μια προσπάθεια της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας και τηλεοπτικών σταθών της Κορέας για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες και την ανταλλαγή πολιτιστικού προϊοντος. Η συνεργασία αυτή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης είναι η φυσική εξέλιξη των δεσμών που αναπτύχθηκαν με την προβολή για πρώτη φορά στην Ελλάδα τηλεοπτικών σειρών (K-dramas) από τη χώρα της πρωινής γαλήνης.
Πολιτιστικό Ημερολόγιο
Το "Πολιτιστικό Ημερολόγιο" είναι μια εκπομπή καταγραφής και προβολής της πολιτιστικής δραστηριότητας της χώρας μας.
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Ενημερωτική εκπομπή για το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Τεχνολογία Καθημερινότητας (How Does That Works)
Ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο, αγγλικής παραγωγής 2007.
Αρπακτικά Ζώα (Be a Predator II)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου με ελληνικούς υπότιτλους. Χρησιμοποιώντας υψηλές τεχνολογίες η σειρά παρουσιάζει την όμορφη άγρια φύση και μια άποψη της ζωής και των αισθήσεων των αρπακτικών ζώων.
Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων
Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με αναλυτικές παρουσιάσεις θεμάτων.
7 τοις Εκατό-Ενημέρωση
Ενημερωτική εκπομπή που αναφέρεται σε μία συνοπτική ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε, παρουσιάζοντας τα πιο ενδιαφέροντα από τα ρεπορτάζ των Δελτίων Ειδήσεων που προβλήθηκαν. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή(Ε) στις 15:00.
Ειδικές Εκπομπές
Επιλεγμένες εκπομπές από το αρχείο της TV100.
Τομές στην Επικαιρότητα
Εμβάθυνση σε θέματα διεθνοπολιτικά, επιστημονικά και φιλοσοφικά, μέσα από την έμπειρη ματιά του Παντελή Σαββίδη.
17o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Σπουδαίοι δημιουργοί, αποκαλυπτικά θέματα, συγκλονιστικές εικόνες: Οι ταινίες του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα.
Ο Μεγάλος Πόλεμος (The Great War)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου με ελληνικούς υπότιτλους,. Αγγλικής παραγωγής 2005.
Μεγάλα Παγκόσμια Μυστήρια (Worlds Greatest Mysteries)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο. Πολλά μυστήρια ή ανεξιχνίαστα περιστατικά έχουν πραγματοποιηθεί στην διαδρομή του ανθρώπου πάνω στη γη. Μερικά από αυτά τα φαινόμενα βρήκαν γρήγορα εξήγηση είτε σε υπερφυσικά όντα, είτε σε ευκολόπιστες επεξηγήσεις, είναι όμως όλα αυτά αλήθεια;
reservoir doc
Η Θεσσαλονίκη μέσα από το βλέμμα σημαντικών ανθρώπων. Μια πρωτότυπη εκπομπή για την Θεσσαλονίκη μέσα στον χρόνο. Χωρίς παρουσιαστές ή καλύτερα με πολλούς και διαφορετικούς. Αξιοσημείωτες προσωπικότητες της πόλης (και όχι μόνο) αναλαμβάνουν να φτιάξουν το δικό τους ντοκιμαντέρ για την πόλη, επιλέγοντας οι ίδιοι το θέμα. Προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, της επιστημονικής- πανεπιστημιακής κοινότητας, της κοινωνίας, της δημοσιογραφίας, της λογοτεχνίας, του αθλητισμού...
18o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Έκτακτη εκπομπή που μεταφέρει τον παλμό του Φεστιβάλ.
Η 81η ΔΕΘ στην TV100
Ό,τι συμβαίνει στο κορυφαίο γεγονός της Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Έκθεση, μπαίνει καθημερινά στο στούντιο της TV100 μέσα στη HELEXPO ΔΕΘ, σ΄ ένα ζωντανό δίωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Κάθε βράδυ αμέσως μετά το Δελτίο Ειδήσεων, από τις 20:00 έως τις 22:00, η Πόπη Αστεριάδου και η Βίκυ Δήμου επιμελούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή «Η TV100 στην 81η ΔΕΘ», με πολλούς καλεσμένους στο στούντιο, ρεπορτάζ για τον παλμό της
Κηπουρική(Gardening)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου με ελληνικούς υπότιτλους παραγωγής 2005.
Ιστορία και Πολιτισμοί
Κτίσματα που παρέμειναν χρόνια στην θέση τους, διδάσκουν πως οι άνθρωποι μεγαλούργησαν με τις γνώσεις τους, με τις πέτρες μετέδωσαν ένα είδος πολιτισμού, που έμεινε αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου.Η Ρωσική Επανάσταση ήταν μια σειρά από μεγάλα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στη Ρωσία κατά το έτος 1917 και δεν σφράγισαν μόνο την ιστ
Ευρωπαϊκή Τέχνη (Euromaxx Arts)
Η σειρά συναντά τις τέχνες. Η Ευρωπαϊκή σκηνή της τέχνης είναι ένας φωτεινός και συναρπαστικός κόσμος γεμάτος ιδέες και δημιουργικότητα. Το φάσμα είναι τεράστιο από έργα κοινωνικής κριτικής σε αυτά που είναι παιχνιδιάρικα ή απλά είναι διακοσμητικά. Η σύγχρονη τέχνη είναι σόου και επιχείρηση μαζί, με ρίζες στην παράδοση, βρίσκεται συνεχώς σε μια συνεχή διαδικασία επαναπροσδιορισμού. Ο φακός της σειράς βρίσκεται εκεί για να είναι μάρτυρας της διαδικασίας αυτής.
Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών & Εσπερινός της Αποκαθήλωσης
Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την Ακουλουθία των Μεγάλων Ωρών και τον Εσπερινό της Αποκαθήλωσης, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Συνεδριάζει
Σε απευθείας μετάδοση από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Tο γέλιο και η συγκίνηση, μέσα απο ατάκες που έμειναν στην ιστορία, όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!Ο παλιός καλός ελληνικός κινηματογράφος μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της TV100, κάθε Σάββατο και Κυριακή το απόγευμα στις 18.00 
Πράσινα Κτίρια (Building Green)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου με ελληνικούς υπότιτλους, Αμερικανικής παραγωγής.
Ταρζάν
Αφιέρωμα στον Ταρζάν από την TV100.
"Το όνομά μου δεν είναι Πρόσφυγας"
Ως δημοσιογραφικός οργανισμός δημόσιου χαρακτήρα, η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 έχει καθήκον να ενημερώσει, όχι μόνο για τις ακραίες εκδηλώσεις αυτής της νέας πραγματικότητας, αλλά για την απλή, καθημερινή "κανονικότητά" της. Καλείται, με άλλα λόγια, να μας "συστήσει" τους πρόσφυγές ΜΑΣ. Αυτό επιχειρεί η νέα σειρά 20λεπτων "μίνι-ντοκιμαντέρ" με τίτλο "Το όνομά μου δεν είναι Πρόσφυγας". Μέρος της αποστολής τους ήταν να εμπλέξουν τους ίδιους τους πρόσφυγες στη διαδικασία της οπτικοακουστικής αφήγησης, ώστε η παρουσίαση του "πορτρέτου" τους - από που ήρθαν, τι τράβηξαν για να φτάσουν ως εδώ, πως ζουν σήμερα και τι προσδοκούν για το μέλλον, το δικό τους και των παιδιών τους - να είναι όσο το δυνατό "αδιαμεσολάβητη".
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 με το Ανατολικό Φροντιστήριο
Έκτακτη εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 14:00 με τη δημοσιογράφο Πόπη Αστεριάδου.
Η TV100 στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Έκτακτη εκπομπή που μεταφέρει τον παλμό του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Παγκόσμιος Κινηματογράφος
Ξένες ταινίες απο τον Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο στην TV100.
Παγκόσμιο Ενδιαφέρον (Global Focus)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου.
Ευρωπαϊκή Αρχιτεκτονική (European Architecture)
Η Ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ξεχωρίζει μέσα από έναν πλουραλισμό του στυλ. Τα χτυπητά κτίρια της μοντέρνας εποχής, μερικές φορές χαρακτηρίζονται από δομικές επιτυχίες ή την πρωτοποριακή χρήση υλικών, μέσα από την ειδικό αρχιτεκτονικό ύφος. Βλέποντας τέτοια αρχιτεκτονική ποικιλία, είναι αδύνατο να μιλήσουμε με όρους πανευρωπαϊκού στυλ. Παρόλο που μόνιμες και διάσημες στιλιστικές τάσεις μπορούν να αναγνωριστούν. Στην μεταμοντέρνα αρχιτεκτονική όλα μοιάζουν δυνατά, από γεωμετρικούς κύβους σε οργανικές δομές, από νέο-κλασσικές στιλιστικές δημιουργίες σε φουτουριστικές κατασκευές.
Αποστολή στο Nordkapp
Ένα μοναδικό road trip από τη Θεσσαλονίκη στο Nordkapp. Παραγωγή 2016.
4η Γιορτή Πολυγλωσσίας
Σε απευθείας μετάδοση από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η 4η Γιορτή Πολυγλωσσίας.
Οι Απόγονοι του Ήλιου (Descendants of the Sun)
Descendants of the Sun, η τηλεοπτική σειρά του τηλεοπτικού δικτύου KBS της Νοτίου Κορέας, παραγωγής 2016, που σάρωσε σε τηλεθέαση όπου προβλήθηκε, αποκλειστικά στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.
Τα Γουέστερν στην TV100
Αφιέρωμα στις ταινίες Γουέστερν κάθε Κυριακή στις 22:00
Καλλιέργεια και Οικολογία (Farming and ecology)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο παραγωγής 2005.
Η Τέχνη στους Αιώνες (Art Through Time)
Με την σειρά ντοκιμαντέρ ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, μέσω των ηλικιών για να γνωρίσουμε την τέχνη των πολιτισμών στις διάφορες περιόδους της ιστορίας. Αυτή η προσέγγιση που γίνεται για την μελέτη και την εκτίμηση της τέχνης, προσφέρει στον τηλεθεατή, μία μοναδική προοπτική για την ιστορία, την σκέψη, τις πεποιθήσεις και την ανθρώπινη μορφή. Εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες επανεξετάζονται από ομάδα επιστημόνων, για να αποκαλύψουν τα διαρκή θέματα της ανθρωπότητας.
19o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Έκτακτη εκπομπή που μεταφέρει τον παλμό του Φεστιβάλ.
City Break
 Το “City Break” είναι η καλοκαιρινή πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από την TV100. Επικαιρότητα και θέματα καθημερινότητας, αθλητικά, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα αναδεικνύονται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις.
Ντοκιμαντέρ
.
Η Μουσική Τζαζ (Jazz Essentials)
Θρυλικοί καλλιτέχνες της τζάζ μουσικής μαγνητοσκοπήθηκαν ζωντανά σε φεστιβάλ τζάζ του Μόντρεαλ και στο Παρίσι, παρουσιάζοντας μοναδικές συνεντεύξεις στο είδος τους.
Viva !
To Viva ! είναι ένα τηλεοπτικό lifestyle περιοδικό με θέματα, γυμναστικής, μόδας, ομορφιάς, διασκέδασης και διακόσμησης.
Το Μικρό Καράβι
Μια εκπομπή για τις τέχνες με έμφαση στην εικόνα.
Ντοκιμαντέρ Πανίδα
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωτισμένο.
Παιδικό Πρόγραμμα
Η παιδική ζώνη της TV100 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08.30
Οικολογικές Μάχες (Ecological Battles)
Σειρά ντοκιμαντέρ ενημερωτικού περιεχομένου μεταγλωττισμένο, παραγωγής 2000.
Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών - Θεσσαλονίκη 2016
Συνοπτική παρουσίαση των αγώνων για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών - Θεσσαλονίκη 2016 καθημερινά στο αθλητικό ένθετο της εκπομπής City Break στις 15:50 και αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19:50.
Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου
Αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με ρεπορτάζ απο την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα. Με ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Περιλαμβάνει επτάλεπτο δελτίο ειδήσεων στη νοηματική.
Like
Like, η νεανική ψυχαγωγική τηλεοπτική εκπομπή που θα σας κάνει μια ολοήμερη ξενάγηση. Με το ερώτημα να είναι ένα: "Εσύ πως θα ξόδευες 20€ κάνοντας όλο και περισσότερα πράγματα στην πόλη σου ;
Θέατρο Σκιών
Ένα πανηγύρι χαράς και γέλιου, που στόχο έχει να γνωρίσουν οι τηλεθεατές τον πιο αγαπημένο λαϊκό ήρωα, τον Καραγκιόζη, είναι η εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Στανίσης, μαθητής του Ευγένιου Σπαθάρη. Οι μικροί και μεγάλοι, θα γελάσουν αλλά και θα διδαχθούν με τις περιπέτειες του καμπούρη, ξυπόλητου και ρακένδυτου ήρωα. O Καραγκιόζης επικεντρώνεται σε εκπαιδευτικά θέματα και ειδικότερα σε θέματα από την ελληνική μυθολογία, την «Οδύσσεια» και τους «Αργοναύτες», το «Θησέα και Μινώταυρο», κ.α.
FM100.6
Στου Αιώνα την Παράγκα
Ιστορίες τραγουδιών, βιογραφίες και συνεντεύξεις από πρόσωπα αλλά και από νέους τραγουδιστές. Παρουσίαση γεγονότων και απόψεων που δεν προβάλλονται.
Τα Παιδιά Της Ιθάκης
Μία εκπομπή από μέλη της Θ.Κ.ΙΘΑΚΗ,η οποία ασχολείται με ευρεία γκάμα θεμάτων και διαφόρων μουσικών ειδών.
Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο
Aφιερώματα ή συνεντεύξεις από Έλληνες συνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές.
Pinewood Schools
Μουσικές Αναδρομές στην Αμερικάνικη και Βρετανική μουσική με συγκεκριμένες θεματικά εκπομπές
Φυσικά... Μαγικά
Οι επιστήμες εκτός ύλης με την ματιά των Physics Partizani.
To Mέγαρο Μουσικής στο ραδιόφωνο
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συζητά ακούει και προτείνει.
ΧΑΝΘ
Τα νέα της ΧΑΝΘ.
Volare
Μια εκπομπή του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου αφιερωμένη στους λάτρεις της ιταλικής μουσικής και της ιταλικής κουλτούρας.
Έτσι Απλά
Ένα μουσικό ταξίδι, γεμάτο μελωδίες, με πρωταγωνιστές τα συναισθήματα και τις αισθήσεις.
Symbiosis
Η πόλη στην διαφορετικότητά και πολυπλοκότητα της, κοινωνική συνοχή, ένταξη, μετανάστευση, άσυλο, Ευρώπη, Βαλκάνια, κόσμος.
Μαύρη Γάτα
Ψυχαγωγική εκπομπή στην οποία απολαμβάνει κανείς τραγούδια του σήμερα.
Η Καλή Μεριά στα Ερτζιανά
Ενδιαφέρουσες δράσεις, πρωτοβουλίες, νέα και εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμαριάς.
Αυλαία και πάμε
Μια εκπομπή για το θέατρο και όχι μόνο... (πολιτισμός - τέχνη - λογοτεχνία)
Η Γοητεία Της Ουτοπίας
Ουτοπικά ταξίδια με τη γοητεία της μουσικής και του λόγου.
Μεγάλοι Μαέστροι
Παρουσίαση σημαντικών διευθυντών ορχήστρας από τις αρχές του 20ού αιώνα έως σήμερα.
Λόγω Μουσικής
Μουσική εκπομπή από τη δεκαετία που όλοι αγαπήσαμε, τα 80's!
Α' ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Μαθητές της Α'Βάθμιας Εκπαίδευσης παρουσιάζουν δράσεις, εκδηλώσεις και όχι μόνο του σχολείου τους.
Το Κοπερτί
Αισιόδοξο πρωϊνό ξύπνημα με πολλές μουσικές, αφιερώματα, νέα της πόλης και θέματα ευ ζην.
Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας
Μουσική εκπομπή για την προβολή και διάδοση του Κρητικού και Νησιώτικου Ελληνικού πολιτισμού.
ΕΕΕΕΚ - ΙΝΑΑ ΠΕΥΚΩΝ
Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης
Ιστορικό και συλλεκτικό αρχείο Θεσσαλονίκης Μάνου Μαλαμίδη
Προβολή και ανάδειξη ιστορικών στοιχείων και τοπόσημων Θεσσαλονίκης.
Λόγοι - Διάλογοι
Η εκπομπή προβάλει θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τον διαχριστιανικό και διαθρησκειακό διάλογο
Ethelontis Press
Εθελοντικές ματιές στην ιστορία της μουσικής
Η Άνω Πόλη σας μιλά στον FM 100,6
Η Άνω Πόλη σας μιλά στον FM 100,6 και σας ενημερώνει για τις δράσεις της.
Β' ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Μαθητές της Β'Βάθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν τον ρόλο παρουσιαστή. Ετοιμάζουν τα κείμενα, τη μουσική και με μέντορες τους καθηγητές τους παρουσιάζουν τις δικές τους εκπομπές.
Sing Your Movie
Το Sing Your Movie" είναι μια εκπομπή που μας ταξιδεύει στις μουσικές των ταινιών που αγαπάμε. Μέσα από αφιερώματα,μεταφερόμαστε στο μουσικό σύμπαν που περικλείει τις δημιουργίες της μεγάλης οθόνης. Με όχημα τα soundtracks,μιλάμε για το σινεμά,αναζητούμε κρυμμένα διαμάντια, και 'τραγουδάμε' τις ταινίες.
Αντιφωνίες και Αντιστίξεις (Δέντρο Ζωής)
Μια εκπομπή λόγου, τέχνης και κοινωνικού προβληματισμού.
Νυχτερινές Μουσικές
Κάθε βράδυ από τα μεσάνυχτα ως τις 10 το πρωί της άλλης μέρας, ο 100,6 παίζει αγαπημένες 'νυχτερινές μουσικές'.
Μουσικές Επιλογές
Μουσικές Επιλογές από το χθές μέχρι το σήμερα.
Απογευματινός καφές με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Επόμενη στάση: "Μουσείο". Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης συστήνεται στο κοινό του.
Η Φωνή του Δήμου Θερμαϊκού στον FM100,6
Ενημερωτική εκπομπή για τα 'κοινά' του Δήμου Θερμαικού.
Rendez-vous με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης
Γαλλική μουσική με τραγούδια βασισμένα σε κείμενα γνωστών γάλλων ποιητών και συγγραφέων.
Rock Power Zone "New Edition"
Rock Power Zone "New Edition"
2 Beats
Εκπομπή με σύγχρονη ξένη μουσική
Music Airways
Music Airways - Άκου τη διαφορά.
Εν Δικαίω (Ε.Ε.Δ.Α)
Εκπομπή της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ε.Ε.Δ.Α.)
Σύλλογος Θαλασσαιμίας
Εκπομπή του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασαιμίας
The Dub Zone
Ένα διαφορετικό ταξίδι μέσα από τους ήχους της dub, της reggae, της jazz και της bass μουσικής.
Joybox
Κάθε φορά που ανοίγει το "Joy Box" μεταδίδονται παλιά αγαπημένα ή καινούρια αξιόλογα τραγούδια, κυρίως της διεθνούς σκηνής. Μέρος της καλλιτεχνικής επικαιρότητας, είτε της πόλης μας, είτε ολόκληρου του κόσμου, σχολιάζεται μέσα από τις μουσικές και τη συζήτηση των συντελεστών της εκπομπής.
Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών ( Ένωση Πεζών)
Τρέχοντα προβλήματα βιώσιμης κινητικότητας της πόλης και διεθνώς.
Στην Oδό Tαξίμι
Μουσική εκπομπή με ρεμπέτικα και παλιά λαικά
Το Τελλόγλειο Εκπέμπει
Κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 17.00 και για μία ολόκληρη ώρα, το Τελλόγλειο εκπέμπει στους 100.6, με την Ελένη Μπούσια.
Λαλιά των Σαρακατσαναίων φοιτητών
Σκοπός της εκπομπής μας είναι να διαδώσουμε και να διατηρήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Σαρακατσάνικη ιστορία μας.
Nak o' clock
Ταξίδι στο χωροχρόνο της μουσικής.
Αιρετικά Μαθήματα Πολιτισμού
Μία εκπομπή για τον Πολιτισμό από τον συγγραφέα Τάσο Αγγελίδη Γκεντζο
Σ.Ο.Ψ.Υ Θεσσαλονίκης - Κέντρο Ψυχικής Υγείας
Ενημέρωση των ακροατών για θέματα Ψυχικής Υγείας
Συναντήσεις Πολιτισμών
Ένας συλλογικός στοχασμός γι’αυτό που συνιστά το απαραίτητο της ζωής μας, την επικοινωνία.
Κρητικοί χαιρετισμοί στη Μακεδονία
Η Ραδιοφωνική εκπομπή του ''Λαογραφικού συλλόγου Κρητών Θεσ/νίκης ''Τ'ΑΓΡΙΜΙΑ''
Η Ελλάδα Ταξιδεύει
Η Ελλάδα ταξιδεύει μέσα από στίχους και μουσικές επιλογές της Σταυρούλας Γάτσου.
Κατά ψυχήν εισόδημα
Η εκπομπή ασχολείται με τις δραστηριότητες της Χορωδίας «ΚΟΡΑΗΣ» και θέματα του πολυφωνικού τραγουδιού.
Με τη σάκα στους ώμους
Οι ανάγκες και οι τρόποι εκπαίδευσης του παιδιού στην σύγχρονη εποχή
Scoutbox
Η εκπομπή των Προσκόπων που ενημερώνει για τις δράσεις τους.
Urban Sounds
Η εκπομπή ασχολείται με τον ηλεκτρονικό ήχο της εποχής με είδη όπως Deep House/Tech House, Future Garage , Bass, Ambient και Post R’n’B
I Love Musicals
Ο λαμπερός κόσμος των Musical αποκαλύπτεται σε μια ανατρεπτική ραδιοφωνική παράσταση.
Top 20
Παρουσίαση των charts της Αμερικής,Μ.Βρετανίας και Ελλάδας
Νότες Αγγελικές
Μουσική εκπομπή, με επιλογές από τον ελληνικό κυρίως χώρο.
Γέφυρες
Γέφυρες που χτίζονται για την αντιμέτωπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων, για τη γνωριμία μας με τον διαφορετικό Άλλον.
Blue Note
Θεματικές εκπομπές από τον χώρο της jazz και blues μουσικής
Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας
Θεωρητικές προσεγγίσεις και καλές πρακτικές κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας και συνεργατισμού.
Περί τίνος πρόκειται;
Εκπομπή λόγου και μουσικής με ένα θέμα κάθε φορά.
Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ)
Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ΜΜΣΤ και του Μακεδονικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης
Όλα για την Άνοια
Ενημερωτική εκπομπή για θέματα που αφορούν την άνοια.
Μέρες Ραδιοφώνου
Μουσικάρες του χθες κ του σήμερα.
"The Selector" British Council
Διεθνές ραδιοφωνικό πρόγραμμα σύγχρονης βρετανικής μουσικής.
Ράδιο Γαλλικό Σχολείο
Η εκπομπή του Γαλλικού Ινστιτούτου στον FM 100,6.
Περάσματα
Κάθε εκπομπή και ένα διαφορετικό μουσικό αφιέρωμα.
Εθελοντές Χωρίς Σύνορα
Εκπομπή για τον Εθελοντισμό στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
Move On - Youth In Action
To MoveON είναι κάτι παραπάνω από μια εκπομπή για εμάς. Είναι η φιλοσοφία μας, ο τρόπος που ξεκινάμε κάθε εβδομάδα!
Συνήθεις Ύποπτοι
Μία εκπομπή για οτιδήποτε κινηματογραφικό συμβαίνει ή έχει ήδη συμβεί.
Proud 'N' Loud
H φωνή της LGBTI κοινότητας της πόλης
Ποντιακή Μούσα
Η ελληνίδα Ποντιακής καταγωγής ζωγράφος – αγιογράφος Σοφία Αμπερίδου, γνωστή για την πολυετή ενασχόληση της με θέματα που αφορούν τη ζωή των προσφύγων και την πατρίδα των προγόνων μας που έζησαν στη Μαύρη Θάλασσα, μας ταξιδεύει με τις μουσικές του Πόντου κάθε Κυριακή.
Fresh Air
Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή
Εθελοντικές διαδρομές
Ενημερώσεις και συνεντεύξεις με εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.
Πολιτιστικός Δρομέας
Παρουσίαση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και δραστηριότητας από τοπικούς καλλιτέχνες και σχήματα καθώς και πολιτιστικούς φορείς.
Το Κρατικό Τρέχει με 100,6
Ένα φρέσκο μουσικό μπέρδεμα, που αφιερώνεται ολοκληρωτικά σε παραστάσεις του ΚΘΒΕ.
Πανελλήνιος Σύλλογος Καππαδοκων
Η εκπομπή του Πανελληνίου Συλλόγου Καππαδοκών.
Greek Spot
To Greek Spot είναι μια Αγγλική ραδιοφωνική εκπομπή (talk/music show) που δημιουργήθηκε το 2009 στην Αμερική (ΗΠΑ) από τον Αλέξανδρο Κυριακίδη.
City Lights
Εκπομπή με ρόκ μουσική και χιουριστικό σχολιασμό τρεχόντων και μη, θεμάτων.
Κάπου μακρυά…κάπου κοντά
…σύγχρονο ροκ, και άλλα…
Κουνώντας την ουρά
Εκπομπή αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας!
Φωταγωγός
Σκεψεις και τραγουδια φαινομενικα αταιριαστα αλλα με μια ιδιαιτερη συνοχη μεταξυ τους.
FM100
Επταήμερο
Η εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή του FM100.
Αφιερωμένο
Το απογευματινό πολιτιστικό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που 'ακούει' την καρδιά της πόλης!
Θέσεις και Απόψεις
Οι «Θέσεις και Απόψεις» είναι μια πολιτική εκπομπή ανάλυσης της επικαιρότητας.
Πλανήτης Εύα
Εκπομπή για τη γυναίκα αλλά και για όσους θέλουν να την αποκωδικοποιήσουν.
100 Μικρές Ανάσες
Καθημερινά ο Φώτης Φερενίδης με τις "100 Μικρές Ανάσες", από τις 22.00 ως τα μεσάνυχτα, Δευτέρα με Παρασκευή, είναι μαζί σας στον Θεσσαλονίκη FM 100.
Jukebox
Οι παραγωγοί του "Θεσσαλονίκη FM100", επιμελούνται τις "μουσικές της νύχτας''.
Θύρα 100
Αθλητική Εκπομπή
LemonPie BlogSpot
"Ενημεροψυχαγωγία" (Infotainment) με τον παλιό ραδιοφωνικό τρόπο.
Ιστορίες Ρετρό
Oι καλύτερες στιγμές του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στον fm100
Ώρα Ενημέρωσης (Βραδινή)
Ωριαίο Δελτίο Ειδήσεων
Πρωϊνή Περίπολος
Σαββατοκύριακα με το βλέμμα στραμμένο σε ό,τι διαλύει τα σκοτάδια…
Κουβέντες του Σαββάτου
Προσωπικότητες από όλους τους χώρους συζητούν με τον Βασίλη Κοντογουλίδη.
Splish Splash
Μουσικές επιλογές από τους παραγωγούς του FM100, που απαρνιούνται τις βουτιές στη θάλασσα και επιμελούνται τις απογευματινές μας εξορμήσεις με καλοκαιρινή διάθεση.
Στο...Money Money ("Μάνι - Μάνι")
Εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα
Αθλητική Ενημέρωση
Καθημερινή δίωρη αθλητική εκπομπή
Από Τις 6 Στον Αέρα
Η πρώτη, πλήρης, κεφάτη και χρηστική καλημέρα, στον αέρα της πόλης.
Ωδική Βοήθεια
Μουσική και ενίοτε ταξιδιωτική εκπομπή!
Ο Χορός Των Σκύλων
Εκπομπή ανάλυσης και σχολιασμού της πολιτικής επικαιρότητας
Το νησί της Ναυσικάς
Πρωινή, ενημερωτική εκπομπή, με έμφαση στο τοπικό ρεπορτάζ, την κοινωνία και τον πολιτισμό.
Έκτακτη Ενημερωτική Εκπομπή
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για την 81η ΔΕΘ.
Ώρα Ενημέρωσης (Σάββατο - Κυριακή)
Ωριαίο Δελτίο Ειδήσεων
Της Πόλης τα Καμώματα
Καθημερινή εκπομπή τοπικής επικαιρότητας. Παρουσιάζει, αναλύει, σχολιάζει πλευρές της δημόσιας ζωής στην ευρύτερη Θεσσαλονίκη.
81η ΔΕΘ - Έκτακτη Ενημερωτική Εκπομπή
Ειδική ενημερωτική εκπομπή για την 81η ΔΕΘ και την ομιλία του πρωθυπουργού.
Check-in
Η πιο όμορφη πόλη ως πόλος έλξης επισκεπτών και η τουριστική Βιομηχανία της.
Ώρα Ενημέρωσης
Καθημερινό Ωριαίο Δελτίο Ειδήσεων
"Έκτακτο" ΣΚ
Έκτακτη εκπομπή το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με τον Κωνσταντίνο Λουτζιούδη για την ενημέρωση των ακροατών του FM100.Την Κυριακή το πρωί η Ζωή Σιμάρα μας ταξιδεύει με τις δικές της Ιστορίες Ρετρό 2 ώρες νωρίτερα απ 'οτι μας έχει συνηθίσει.
Άκου τί έγινε (Σύνδεση με τον Αθήνα 9,84)
Σύνδεση με τον Αθήνα 9,84
81η ΔΕΘ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
81η ΔΕΘ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Γλυκιά Συμμορία (Σύνδεση με τον Αθήνα 9,84)
Σε απευθείας σύνδεση με τον 'Αθήνα 984', έρχεται η 'Γλυκιά Συμμορία' για την χαρά της μουσικής, της τέχνης, της επικοινωνίας.
Βιταμίνη Π
Πηγή Θετικής Ενέργειας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Παραγωγικό ΣΚ
Δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή από τους παραγωγούς του Θεσσαλονίκη FM 100, που εναλλάσονται κάθε εβδομάδα δίνοντας ένα μοναδικό χρώμα στα απογεύματα του Σαββατοκύριακου.
Το Συζητάμε
Καθημερινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου με θέματα που αφορούν στον άνθρωπο.